BEDRIJFSSCREENING

Binnen bedrijven kan ik met een korte bedrijfsscreening een indruk teruggeven over de beleving van het bedrijf en suggesties doen die leiden tot verbetering. Hierdoor zullen ook klanten, leveranciers en bezoekers zich prettiger voelen.

Omgevingsscan, de dialoog tussen mens en omgeving.
Publicatie Magazine 'Facilitair & Gebouwbeheer' over Kracht van Feng Shui, Positiviteit en 'Feel Good'.

Op het gebied van uiterlijke vormgeving ligt de focus op de uitstraling van het bedrijf, de indruk en effectiviteit van ontvangst en inrichting van de werkplekken. Op het gebied van innerlijke beleving zijn positieve energie en motivatie, emotionele ondersteuning en FEEL GOOD speciale aandachtspunten. Vanuit mijn brede Sales achtergrond, kan ik flexibel meedenken en oplossingen aanreiken die aansluiten bij de bedrijfsfilosofie.

Wanneer U voor Uw bedrijf of winkel een advies wenst, zijn er een aantal aspecten die ik met de nodige zorg samen met U doorneem. Het is van belang dat, wanneer een bezoeker het terrein van Uw pand of winkel betreedt, de energie opbouwend is. Bezoekers dienen als het ware naar de entreedeur toe getrokken te worden. Tevens wilt U een stabiele indruk bij gasten achterlaten. Dit begint bij een uitnodigende entree en een receptie die aan gasten een warm welkom biedt.  

Hoog gevoelige of hoog sensitieve (HSP) personen kunnen onnodige stress krijgen of concentratieverlies op hun werkplek als ze te dicht bij deuren zitten die plotseling open gaan en juist betere prestaties leveren in een ruimte die op hun behoeftes is aangepast. Méér rendement en een ontspannen sfeer is vaak met kleine aanpassingen binnen handbereik. Werknemers met een actieve functie zijn gebaat bij een actieve werkplek met kleuren die prikkelen. Directie- en managementleden help ik graag een speciale ruimte te creëren wanneer concentratie gewenst is.

De werkplek en werkomgeving zijn van grote invloed op iemands psyche en lichamelijke gesteldheid. Stress en depressiviteit zijn veelvoorkomende problemen. Sommige werknemers zijn relatief vaak ziek terwijl anderen elke gelegenheid aangrijpen om hun werkplek te verlaten. 
Een stimulerende inrichting geeft een prettige werksfeer, een goede motivatie en een hogere productiviteit.
 
Het doel is de opdrachtgever zoveel mogelijk ondersteuning te bieden om het gezamenlijke inspanning de omzet- en winstpositie te verbeteren door een goede uitstraling en gemotiveerde werknemers.